parochie in Duffel Oost

Afgelopen zondag, 10 december 2017, hielden we een verrassingsviering voor pastoor Jan De Kinder omdat hij 25 jaar pastoor is in onze parochie Onze-Lieve-Vrouw van Goede Wil. Via de verenigingen en de werkgroepen werden de parochianen op de hoogte gebracht, aangezien we het niet in het parochieblad of op de website konden melden, want dan kon onze pastoor het zelf ook lezen. De dankviering ging door om 11u en werd opgeluisterd door de Parkieten en de Karekietjes.  Aansluitend was er een receptie in het Wilgenhof.  Ook zuster Mia, die eveneens 25 jaar in dienstbaarheid staat voor onze parochie, werd in de bloemetjes gezet.

Hieronder vindt u een link naar de filmpjes en het fotoalbum met alle foto’s. Met veel dank aan Karel, Lianne en Youri Hemeleers voor de foto’s en de filmpjes.

Filmpje: de Karekietjes zingen tijdens de viering:    https://youtu.be/2I6CdPR5YH8

Filmpje: de Parkieten zingen tijdens de viering:    https://youtu.be/oO0xGWdv_Yg

Filmpje: pastoor Jan De Kinder speecht tijdens de viering:    https://youtu.be/yx5tpdFmpD8

Filmpje: de chiro trotseert al trommelend en trompetterend de sneeuw:    https://youtu.be/43PgqJe6Fio

Filmpje: Litouwers zingen op de receptie:    https://youtu.be/aAQ_xjF6P9k

 

De foto’s:

Het volledige fotoalbum met alle foto’s vindt u hier:    https://photos.app.goo.gl/olfoLP5QfhwcFMQ53 (opent in nieuw venster)

Enkele sfeerfoto’s:

 

 

 

Indien u een foto waarop u zelf staat verwijderd wil zien, gelieve contact op te nemen met de webmaster, dan zet die de betreffende foto zo vlug mogelijk offline.