parochie in Duffel Oost

Aan alle ouders die in 2017 een kindje lieten dopen,
aan alle kinderen die in 2018 hun eerste communie doen,
aan alle andere kinderen,

op 2 februari is het Onze-Lieve-Vrouw Lichtmis en vieren we de opdracht van Jezus in de tempel.  Daarom is er een speciale viering op zaterdag 3 februari 2018 om 16u waar we in het bijzonder zullen bidden voor de kindjes die in 2017 gedoopt zijn.  Het is een viering op kindermaat waar u zich geen zorgen hoeft te maken over uw luidruchtige of rondlopende kroost.  U krijgt er tevens het doopselaandenken mee naar huis dat het afgelopen jaar in onze kerk omhoog hing als herinnering aan het doopsel van uw kindje.

Tijdens deze viering vindt ook de naamopgave voor de eerste communicantjes plaats en zal er een kinderzegen zijn voor alle aanwezige kinderen.