parochie in Duffel Oost

Tijdens Pinksteren kwamen onze toekomstige vormelingen opnieuw bijeen. Na een voormiddag vol Bijbelverhalen, spelletjes, knutselen en bezinning was hun eerste belangrijke moment in de voorbereiding naar het Vormsel een feit: Dé Naamopgave.

Lieve God, ken jij mijn naam?
Weet je wie ik ben?
Weet je dat ik goed kan lopen of mooi kan tekenen?
Heb je een groot boek waar je al de namen in schrijft of zijn ze geschreven in je hart?
Heb je daar echt een plaatsje, in dat grote hart van jou?
Dat is geweldig, God!


De vormelingen van dit en volgend jaar en alle aanwezige kinderen in de gezinsviering mochten een vliegertje knutselen


Het Pinksterfeest was niet alleen een moment voor onze toekomstige vormelingen. Ook onze pas gevormden waren van de partij. Na een mooie viering mochten zij hun voet, waarmee we samen opweg zijn gegaan, en de foto’s van het vormsel ontvangen.