parochie in Duffel Oost

Deze fietszoektocht van 27 km loopt van 14 augustus tot 1 oktober 2023 en brengt u langs rustige fietswegen naar de ongeveer 15 belangrijkste grote en kleine ‘kapellekens’ van Duffel. Sommige ‘kapellekens’ staan op het openbaar domein, andere hangen aan een boom in een bepaalde straat, nog andere zijn verscholen in een nis aan een huis of een muur.

Tijdens deze fietszoektocht moet u natuurlijk de nodige vragen oplossen over de weg naar de ‘kapellekens’ en over de bewuste ‘kapellekens’ zelf in hun uitgebreide omgeving, met uiteraard een nauwkeurige handleiding en een beschrijving van de te volgen rustige fietswegen om het zoektocht-doel te bereiken. De deelnemers die de 5 beste resultaten behalen op de gestelde vragen winnen een mooie prijs.

De fietstocht-formulieren zijn te verkrijgen in Taverne Wilgenhof (Bruul 12 – Duffel) aan de prijs van €7,00 per deelnameformulier. De ingevulde formulieren levert u nadien ook weer in in Taverne Wilgenhof en dit ten laatste op 1 oktober 2023.
De prijsuitreiking vindt plaats tijdens de receptie in de bovenzaal van Taverne Wilgenhof na de feestelijke eucharistieviering van 10 uur op 15 oktober 2023. De organisatoren wensen u een goede en veilige vaart tijdens deze unieke ‘kapellekens’-fietstocht met zoekopdrachten voor groot en klein. Met wat goede wil en een goede opmerkzaamheid is dit een gemakkelijke hap die u tegelijkertijd van wat cultuur laat proeven.

Meer informatie: Luc De Beer – Mechelsebaan 75 – Duffel 015.31.47.22 – lucdebeer50@gmail.com Jef Lauwereyssens – jef.lauwereyssens@gmail.com