parochie in Duffel Oost

De wandelzoektocht van 8 km loopt van 14 augustus tot 1 oktober 2023 en leidt u langs rustige wandelwegen naar ongeveer 8 ‘kapellekens’. U ontdekt er grote en kleine, zelfs verscholen, ‘kapellekens’ op het openbaar domein, aan een muur of aan een boom en in een nis.

Tijdens deze voetzoektocht moet u de nodige vragen oplossen die zowel met het wandeltraject als met de ‘kapellekens’ te maken hebben. De wandelweg wordt uitgebreid en minutieus beschreven op het deelnemingsformulier. De deelnemers die de 3 beste resultaten behalen op de gestelde vragen winnen een mooie prijs.

De wandeltocht-formulieren zijn te verkrijgen in Taverne Wilgenhof (Bruul 12 – Duffel) aan de prijs van €7,00 per deelnameformulier. Ingevulde exemplaren levert u nadien ook weer in in Taverne Wilgenhof en dit ten laatste op 1 oktober 2023.

De prijsuitreiking vindt plaats tijdens de receptie in de bovenzaal van Taverne Wilgenhof na de feestelijke eucharistieviering van 10 uur op 15 oktober 2023. Dit is een leuke en gezonde uitstap die u met enkele vrienden of vriendinnen, of in familieverband kan doen. Vergeet zeker uw stappenteller niet. Succes!!

Meer informatie: Luc De Beer – Mechelsebaan 75 – Duffel 015.31.47.22 – lucdebeer50@gmail.com Jef Lauwereyssens – jef.lauwereyssens@gmail.com